Permanentvinyl på vit mugg

För ungefär 8 månader sen gick min svärmor bort i en svår cancer, det gick väldigt fort och var chockartat. Känslor som jag tror nästan alla som kommer i kontakt med cancer upplever. Mitt sätt att hantera dessa känslor är att pyssla och skapa. Så, jag satte mig och skapade ett vinyltryck till en mugg som jag använder dagligen.
 
Designen är väldigt enkel och består av en fjäril och symbolen för bröstcancer, även fast svärmor gick bort i annan cancer, så symboliserar, för mig, detta märke kvinnors kamp mot all cancer.
 
Jag har i Silhouette Studio tagit en fjäril och delat upp den, tagit bort linjer, dragit ut linjer och sen gjort linjer tjockare. Sen tog jag bort ”kroppen” och satte dit symbolen i stället.

Filen finns för nedladdning här

Bloggare: Anna Mårtensson

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

FILER